Туристическа агенция “ЕДИ ТУРС”

София, ул. “Цар Самуил“ № 12 ,тел: 952 34 99, 952 35 43, e-mail editours@abv.bg
Смолян, Бул.България № 72, тел, 031 63544
Кърджали, ул. Калоян № 5, тел. 0361 6 48 40, Е поща: editourskj@abv.bg

www.eddytours.bcci.bg

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да Ви запознаем с туристическите услуги предлагани от ТА “Еди Турс”

1.Самолетни билети

ТА “Еди турс” резервира и извършва продажба и доставка на самолетни билети за всички заявени от Вас маршрути. Фирмата предоставя по факс или е мейл подробна разпечатка на възможните варианти на заявената от вас резервация на самолетен билет. В информацията се отбелязва точната цена на билета, мястото и часа на връзките с други полети и най-изгодния за клиента маршрут.

Всички заявени самолетни билети се доставят в офиса на клиента до 1 час за района на София и до 24 часа в страната. По желание на клиента предлагаме безплатен трансфер в рамките на София до аерогарата по всяко време на денонощието. Еди турс отразява в резервационната система Амадеус всички номера на членски карти на клиенти, участващи в програми за събиране на изминати мили. Фирмата съдейства с информация и документи за включване в подобни програми. За корпоративни клиенти се предлагат определени бонуси и отстъпки от цената на билетите.

2.Резервация на хотели

Еди турс разполага с програма за хотелска резервация в по-вече от 100 страни в целия свят. По желание на клиента фирмата резервира хотели в различни градове съобразно с предпочитаната от клиента верига хотели на възможно най-ниска цена. При направена резервация клиента получва хотелски ваучер за настаняване. По желание, клиентът може да гарантира резервацията със собствена кредитна карта и да извърши плащането на място в хотела. Закупилите самолетен билет и резервирали хотел чрез нас получават по желание безплатна резервация за автомобил под наем.

3. Автомобили под наем

Еди турс извършва резервации за автомобили под наем навсякъде по света. За ваша информация, някои компании рент а кар изискват резервацията да се гарантира с кредитна карта. Съществува възможност и за предварително плащане и наемане на автомобил с ваучер.

4.Пътувания, екскурзии, възстановителни СПА програми, обучение

Еди турс предлага на своите клиенти изпитани екскурзионни маршрути в чужбина. Нашите туристически програми са наситени с разглеждане на интересните забележителности, запознават клиентите с историческото минало и съвременната култура в посещаваната страна. Фирмата организира конференции, семинари и конгреси в страната и чужбина, като осигурява комплексно обслужване по договореност с клиента.
Предлагаме възстановителни СПА програми – антистрес, антицелулит, корекция на теглото – провеждани в известни курорти в страната.

Фирмата организира за малки групи / 6 души / и индивидуални пътувания по заявени маршрути в цял свят. Ние съдействаме за подготовка, прием за обучение и получаване на стипендии в престижни колежи и университети в САЩ.

5. Застрахователни услуги

Еди турс предлага застрахователни полици на избрана от клиента застрахователна компания за медицинска застраховка при пътуване в чужбина, автомобилно застраховане, вкл. гражданска отговорност, издаване на Зелена карта и др. Застрахователните полици се доставят в офиса на клиента.

6. Визи

Еди турс съдейства за получаване на визи за страни, за които такива се изискват. Фирмата информира клиента за всички документи, срокове и процедури, необходими за получаване на виза, подготвя и внася формулярите в съответното посолство от името на клиента.

Еди турс доставя безплатно всички транспортни документи, билети и ваучери във Вашия офис в предварително уговорените срокове за всяко конкретно пътуване.

Заявените от клиента услуги се възмездяват в брой или по банков път.

Фирмата изготвя подробни отчети за продажбите и издава необходимите отчетни документи в срок.